Εταιρία

Η εταιρία HELLAS PETROL δημιουργήθηκε το 1975 με αντικείμενο την παραγωγή, τυποποίηση, συσκευασία και εμπορεία ορυκτελαίων και λιπαντικών καθώς και την μεταπώληση χημικών, καθαριστικών και εξειδικευμένων προϊόντων για κάθε εφαρμογή.
Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η προμήθεια στην ελληνική αγορά άριστης ποιότητας προϊόντων. Η στενή και μακροχρόνια συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους πρόσθετων και χημικών προϊόντων καθώς και το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε μόνο πρωτογενή βασικά, αποτελούν την απόδειξη της εντυπωσιακά υψηλής απόδοσης των προϊόντων μας.
Η συστηματική έρευνα και ανάπτυξη της εταιρείας μας, εξασφαλίζουν πρωτοποριακά προϊόντα που υπερκαλύπτουν τις τελευταίες προδιαγραφές και τις αυξημένες απαιτήσεις των κατασκευαστών. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα που καλύπτει όλο το φάσμα των χρήσεων σε κινητήρες και μηχανήματα κάθε τύπου.
Συνεχίζοντας την παράδοση με συνέπεια και αξιοποιώντας την εμπειρία ετών με παράλληλο σεβασμό προς το περιβάλλον, τα προϊόντα μας OBERON RX, ASTOR OIL και OPTIBEL έχουν επικρατήσει τόσα χρόνια λόγω της σταθερής υψηλής απόδοσης και ποιότητάς τους και της εταιρικής εγγύτητας στους πελάτες της.
Έχοντας λοιπόν σαν δεδομένο ότι τα προϊόντα μας είναι από τα ποιοτικότερα στο χώρο, είμαστε πάντα στη διάθεση των συνεργατών μας αλλά και του καταναλωτικού κοινού για την ενημέρωση και εξυπηρέτηση τους.

QMS LOGO 9001